20 mai 2024
No menu items!

Încă un 10 în Prahova la Bacalaureat! 68,85% dintre liceeni au luat Bacalaureatul după soluționarea contestațiilor!

Cele mai vizualizate articole

Rezultatele finale la Bacalaureat 2020, după rezolvarea contestațiilor, au fost afișate astăzi pe bacalaureat.edu.ro, putând fi consultate și pe www.digi24.ro. Rezultatele finale la Bacalaureat sunt publicate în format anonimizat. După soluționarea contestațiilor, numărul mediilor de 10 a crescut considerabil, ajungând la 307.

Înainte de soluționarea contestațiilor, au fost obținute 232 de medii maxime, ceea ce era un record al ultimilor 17 ani.

Elevii nemulțumiți de notele de la examenul de Bacalaureat 2020 au depus în total 62.790 de contestaţii. După soluționarea acestora, numărul mediilor maxime a crescut la 307.

Cele mai multe contestaţii au fost depuse în Capitală (7.380) şi în judeţele Constanţa (2.941), Argeş (2.868) şi Suceava (2.527), iar cele mai puţine – sub 650 de contestaţii – în judeţele Mehedinţi (639), Călăraşi (637), Covasna (627), Ialomiţa (623) şi Tulcea (539). Soluționarea contestațiilor s-a făcut în perioada 1 – 4 iulie, astfel că rezultatele finale s-au publicat duminică, 5 iulie.

Și în Prahova, numărul celor care au obținut media generală 10 a crescut, ajungând la 17! Elevul/ eleva care a obținut după contestație media generală 10 este de la COLEGIUL NAȚIONAL „NICOLAE GRIGORESCU”, MUNICIPIUL CÂMPINA .

Doar 88 de liceeni au reușit să obțină, după contestație, media generală de peste 6 și au devenit absolvenți cu diplomă de Bacalaureat. După finalizarea contestațiilor, procentul de promovabilitate în Prahova a ajuns la 68,85%, 3.868 de liceeni obținând diploma de Bacalaureat, dintr-un total de 5.618 de prezenți la toate probele de examen

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies