20 octombrie 2021
No menu items!

PRAHOVA: 3 NOI DECESE ASOCIATE INFECȚIEI COVID-19. INCA UN DECES INREGISTRAT IN RÂNDUL BĂTRÂNILOR DE LA CENTRUL DIN IZVOARELE

Cele mai vizualizate articole

3 decese noi au fost înregistrate in ultimele 24 de ore, in județul Prahova, la persoane infectate cu SARS COVD-19.

Unul dintre aceste decese s-a înregistrat la o femeie in vârsta de 68 de ani, asistata la Centrul de bătrâni din comuna Izvoarele, internata pe data de 26 iulie și care a avea și alte afecțiuni. Acesta este al treilea deces inregistrat in rândul persoanelor asistate la Centrul social din comuna Izvoarele, după izbucnirea focarului (pe 25 Iunie) când 50 din cei 68 de internați și 26 din 31 de angajați ai centrului au fost diagnosticați cu COVID-19. Numărul deceselor înregistrate de la începutul pandemiei a ajuns in Prahova la 24.

La nivelul județului Prahova, de la începutul epidemie, 587 de persoane (18 in ultimele 24 de ore) au fost confirmate ca infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 133 au fost declarate vindecate, reprezentând o rata de vindecare de numai 22 %.

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, sunt internate 12 persoane dintre care 9 sunt ventilate mecanic .

  Reamintim ca in cursul zilei de astăzi a fost confirmat un focar nou de COVID 19 la Spitalul Județean de Urgente din Ploiesti unde au fost confirmate ca infectate 5 cadre medicale și 2 pacienți.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH