16 aprilie 2024
No menu items!

Conferință de presă cu… avertisment de la jandarmi!

Cele mai vizualizate articole

Membrii USR-PLUS Prahova au fost sancţionaţi de jandarmi după ce au aruncat gunoiul în faţa sediului ROSAL Ploieşti.
O conferință de presă, atipică, dar în stilul USR-PLUS, a avut loc astăzi, în fața sediului ROSAL Ploiești. Mihai Poliţeanu, preşedinte USR Prahova şi candidat al Alianţei USR PLUS la Consiliul local Ploieşti, a criticat în termeni duri activitatea ROSAL din Ploieşti şi chiar din judeţ, vorbind despre şpăgi pe care angajaţii firmei le cer pentru prestarea serviciilor. Acesta a povestit că personal i-au fost cerute şpăgi de către angajaţi ai Rosal pentru ca aceştia să ridice o cantitate mare de deşeuri de la adresa sa. „Ne îndreptăm şi ajungem ca în vara lui 2019, când Ploieştiul devenise un al doilea Napoli, un oraş îngropat în gunoaie. Pentru că Rosalul nu vine să ridice gunoiul ploieştenilor, am decis să aducem noi gunoiul la Rosal. Aceasta nu e doar o experienţă personală, e povestea tuturor ploieştenilor. De ani de zile, în Ploieşti plătim milioane de euro pe contractele cu Rosal, iar serviciile sunt absolut execrabile. Din nou Ploieştiul este îngropat în gunoaie. Gunoiul a ajuns să fie frate cu ploieşteanul. Noul câine comunitar este gunoiul de care ne împiedicăm la fiecare colţ de stradă şi care ne agresează olfactiv şi vizual pe fiecare stradă. Rosal refuză să ridice gunoaiele ploieştenilor şi cere şpagă pentru aceasta”, a spus Poliţeanu.

Iar ca un semn de protest, acesta a aruncat gunoiul strâns în ultimele două săptămâni, în pubela de acasă, chiar în fața sediului ROSAL, fiind ajutat de colegii săi, prezenți la întâlnirea cu presa. Membrii alianţei USR-PLUS au fost sancţionaţi de jandarmi, cu avertisment, după ce au aruncat două pubele cu gunoi în faţa sediului ROSAL Ploieşti în semn de protest „extrem” faţă de mizeria din oraş. De altfel, la finalul conferinței, useriștii au strâns gunoiul, tocmai de aceea au și primit doar avertisment de la jandarmi.

Mihai Polițeanu a declarat că o prioritate a candidaţilor alianţei este ca, după alegeri, aceştia să demareze procedurile pentru rezilierea contractului cu Rosal. „Vrem să închidem povestea cu Rosal cât mai repede prin rezilierea contractului. Nu mai are ce căuta în acest oraş, având în vedere bătaia de joc la care îi supune pe ploieşteni de ani de zile. Ploieştiul şi multe alte UAT-uri sunt prizoniere ale Rosal printr-un contract colectiv pe care primarii PSD, PNL şi preşedintele CJ au refuzat să îl rezilieze. Angajamentul USR-PLUS este că, după ce ajungem la primării, CJ şi consiliile locale, să începem demersurile pentru rezilierea contractului”, a mai spus preşedintele USR Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ATENŢIE, PĂRINŢI! UN COPIL A DISPĂRUT DINTR-UN PARC DIN PLOIEŞTI! SFATUL POLIŢIŞTILOR

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un bărbat a anunţat la 112 faptul că fiul prietenei sale,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies