2 octombrie 2023
No menu items!

DIRECTORUL SPITALULUI  „V. BABES ” DIN TIMIȘOARA :” OAMENII CARE PROMOVEAZĂ  CA NU EXISTA COVID ȘI DECESE  AR TREBUI SA RĂSPUNDĂ CU DOSAR PENAL”. IN ROMÂNIA SE POATE REPETA SCENARIU DIN ITALIA

Cele mai vizualizate articole

„Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială.Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău.” – a declarat astăzi, intr- un interviu televizat , managerul Spitalului ” V. Babeș” din Timișoara, dr Cristian Oancea .

Acesta a precizat ca lipsa de disciplina in respectarea măsurilor de igiena și de distanțare , dar mai ales valul îngrijorător de mare al celor care nu cred in existența virusului sau in efectele grave ale infectării cu noul coronavirus pot face ca in perioada următoare , sa traversam scenariul dramatic din Italia : ” Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniștii și cei care susțin că nu există Covid sau decese vom avea același scenariu ca în Italia.

Cei care promovează teoriile conspiraționiste trebuie să plătească. Acești oameni care promovează că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal.

Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulți oameni.

O nație întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical.

Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august.

Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie„, a declarat medicul Cristian Oancea.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH