8 august 2022
No menu items!

PERICOL PE TRASEUL JEPII MARI DIN CAUZA ARBORILOR DOBORATI DE VÂNT 

Cele mai vizualizate articole

 

Salvamontiştii din Buşteni spun că traseul Jepii Mari este periculos în acest moment din cauza arborilor doborâţi de vânt pe poteca turistică şi, în acest context, recomandă iubitorilor muntelui să evite zona până la remedierea situaţiei. De altfel, doi turişti s-au rătăcit aseară chiar în apropiere de staţiune din cauza problemelor întâmpinate pe traseu.
„În urmă cu două săptămâni, ca să nu închidem acest traseu, am deviat marcajul spre Cascada Urlătoare, dar în curand nici această variantă nu va mai fi practicabilă, pentru că Hidro Jepi SA (firma care gestionează captările de apă) nu va mai permite ca poteca să treacă pe terenul lor. Este adevărat că există şi o lege în acest sens…. dar ca măsură de prevenire a accidentelor montane, noi vom fi obligaţi să declarăm închis acest traseu (marcat cu triunghi albastru) pentru că în prezent este foarte periculos chiar şi ziua, până când personalul specializat în exploatări forestiere va extrage masa lemnoasă doborâtă pe potecă. Aşadar, încercaţi să evitaţi pe cât posibil acest traseu!”, spun salvamontiştii din Buşteni.

( fotografie cu caracter informativ )

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH