24 octombrie 2021
No menu items!

PRIMĂRIA GORNET CERE 4 MILIOANE DE EURO DESPĂGUBIRI PENTRU CA A  FOST PLASATA IN CARANTINA 

Cele mai vizualizate articole

 

Procesul intentat de locuitorii din Gornet Departamentului pentru Situatii de Urgenta a trecut la un alt nivel. Avocatul Bogdan Dumitru, care ii reprezinta pe aceastia in instanta, cere, mai nou, despagubiri de 4 milioane de euro, dar si anularea imediata a ordinului de carantinare a satului Gornet. Mai mult, sustine avocatul, autoritatile ar fi facut o incurcatura in documente, ajungandu-se ca DSU sa invoce in ordinul de carantinare o hotarare care nu are legatura cu stare de carantina. Conflictul va fi transat de Curtea de Apel Bucuresti.

Reamintim ca satul Gormat, din comuna cu același nume, a fost plasat in carantina in urma cu 10 zile, după ce 15 din cei 2800 de locuitori au fost confirmati ca infectați cu noul coronavirus . Măsura carantinarii comunității ar urma sa înceteze marți, 4 August. Nemulțumiți de instituirea acestei măsuri , reprezentantii administatiei locale Gormet au apelat la serviciile unui avocat pentru a obține atat anularea ordinului cât și obținerea unei despăgubiri materiale și morale in valoare, inițial,  de o jumătate de milion de euro.
A doua zi după instituirea carantinei , fiul viceprimarului , un tânăr de numai 18 ani, a ignorat măsurile impuse de autorități și a plecat in vacanța la  Costinești , fapta pentru care procurorii au demarat cercetarea penală.

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH