24 iunie 2024
No menu items!

PRIMĂRIA GORNET CERE 4 MILIOANE DE EURO DESPĂGUBIRI PENTRU CA A  FOST PLASATA IN CARANTINA 

Cele mai vizualizate articole

 

Procesul intentat de locuitorii din Gornet Departamentului pentru Situatii de Urgenta a trecut la un alt nivel. Avocatul Bogdan Dumitru, care ii reprezinta pe aceastia in instanta, cere, mai nou, despagubiri de 4 milioane de euro, dar si anularea imediata a ordinului de carantinare a satului Gornet. Mai mult, sustine avocatul, autoritatile ar fi facut o incurcatura in documente, ajungandu-se ca DSU sa invoce in ordinul de carantinare o hotarare care nu are legatura cu stare de carantina. Conflictul va fi transat de Curtea de Apel Bucuresti.

Reamintim ca satul Gormat, din comuna cu același nume, a fost plasat in carantina in urma cu 10 zile, după ce 15 din cei 2800 de locuitori au fost confirmati ca infectați cu noul coronavirus . Măsura carantinarii comunității ar urma sa înceteze marți, 4 August. Nemulțumiți de instituirea acestei măsuri , reprezentantii administatiei locale Gormet au apelat la serviciile unui avocat pentru a obține atat anularea ordinului cât și obținerea unei despăgubiri materiale și morale in valoare, inițial,  de o jumătate de milion de euro.
A doua zi după instituirea carantinei , fiul viceprimarului , un tânăr de numai 18 ani, a ignorat măsurile impuse de autorități și a plecat in vacanța la  Costinești , fapta pentru care procurorii au demarat cercetarea penală.

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies