29 septembrie 2023
No menu items!

CRIMA ODIOASA LA BOLDESTI – SCAIENI – TOTUL A PLECAT DE LA O CAPITA DE FÂN. SUSPECȚII AU FOST REȚINUȚI .

Cele mai vizualizate articole

Un cioban in vârsta de 47 de ani a fost omorât cu bestialitate pentru o capita de fân .

Conform informațiilor oferite de politistii prahoveni, barbatul fusese chemat de vecini sa dea o mâna de ajutor la strânsul  fânului . După ce a băut împreuna cu doi bărbați , pe fondul unor neînțelegeri legate de o capiță de fân, acestia  l-au lovit cu o bucata lemn și apoi l- au înjunghiat in abdomen cu o furca  .

Sesizați printr- un apel la 112 , la fata locului au ajuns mai multe echipe de polițiști și jandarmi dar barbatul era deja decedat.

In urma primelor anchete desfășurate de procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova și de un medic legist care au efectuat cercetări  s- a stabilit că persoana decedată a fost victima unui omor.

Cei doi bărbați care sunt frați au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

( fotografie cu caracter informativ )

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH