19 aprilie 2024
No menu items!

PRAHOVA : 54 DE CAZURI NOI DE COVID

Cele mai vizualizate articole

Ultimul bilant in ceea ce priveste cazurile de noi de COVID-19 arata, la nivelul judetului Prahova, o creste a numarului de persoane infectate cu 54, ajungandu-se astfel la 2.097 de persoane testate pozitiv de la inceputul pandemiei si pana in prezent. Din totalul celor testati pozitiv pana acum pentru noul coronavirs, 241 au fost declarati vindecati și externati, reprezentând o rata de vindecare de numai 11, 5%.

In sectiile de terapie intensiva destinate pacienților COVID din Ploiesti și Câmpina sunt internate 25 de persoane , dintre care 14 sunt in stare gravă , intubați și ventilați mecanic.

Din nefericire, in ultimele 24 de ore , patru pacienti au pierdut lupta cu virusul, numarul prahovenilor infectati care au decedat  fiind in total de 87. Ultimele patru decese ( 3 barbati și o femeie ) au fost inregistrate in randul unor pacienti aflați in sectiile  ATI care prezentau comorbiditati.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies