8 august 2022
No menu items!

PRAHOVA : 54 DE CAZURI NOI DE COVID

Cele mai vizualizate articole

Ultimul bilant in ceea ce priveste cazurile de noi de COVID-19 arata, la nivelul judetului Prahova, o creste a numarului de persoane infectate cu 54, ajungandu-se astfel la 2.097 de persoane testate pozitiv de la inceputul pandemiei si pana in prezent. Din totalul celor testati pozitiv pana acum pentru noul coronavirs, 241 au fost declarati vindecati și externati, reprezentând o rata de vindecare de numai 11, 5%.

In sectiile de terapie intensiva destinate pacienților COVID din Ploiesti și Câmpina sunt internate 25 de persoane , dintre care 14 sunt in stare gravă , intubați și ventilați mecanic.

Din nefericire, in ultimele 24 de ore , patru pacienti au pierdut lupta cu virusul, numarul prahovenilor infectati care au decedat  fiind in total de 87. Ultimele patru decese ( 3 barbati și o femeie ) au fost inregistrate in randul unor pacienti aflați in sectiile  ATI care prezentau comorbiditati.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH