23 ianuarie 2022
No menu items!

UN BARBAT DIN GIURGIU DIAGNOSTICAT CU COVID 19 A FOST DESCOPERIT DE JANDARMI LA COTA 1000 -SINAIA, LA UN GRĂTAR CU PRIETENII

Cele mai vizualizate articole

  Ne miram cum de se răspândește atat de repede noul coronavirus in perioada aceasta de vacanța . Scepticii nu cred in existența lui. Alții, deși au fost diagnosticați cu COVID ,după efectuarea testului,  ignora orice regula de distanțare și izolare la domiciliu și pleacă in vacanța cu rudele și prietenii. Lor li pare un act de mare ” nesupunere socială ” și de libertate prost înțeleasă fără sa ia in calcul cu cate persoane nevinovate a interacționat , in cate magazine a intrat …pe cati i- a infectat doar pentru ca el a vrut sa iasă la un grătar cu prietenii .

Aceasta este și situatia unui barbat din județul Giurgiu, in vârsta de 41 de ani, descoperit de jandarmii prahoveni la Cota 1000 -Sinaia, la un grătar cu alte doua familii, in total 6 adulti și 4 copii .Inițial , jandarmii s- au dus la grupul de turisti pentru a-i atenționa ca au făcut grătarul intr- o zona care nu era destinată unei astfel de activități.  In  urma verificărilor, jandarmii au descoperit, însă ,  ca umul dintre barbati figura testat pozitiv COVID 19 , refuzase  internarea în spital și avea impusa măsura izolării la domiciliu în judetul  Giurgiu . Jamdarmii au informat autoritățile competente și au întocmit  procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”.

Probabil barbatul se va alege cu un dosar penal . Rămâne însă întrebarea : pe câți  i- a infectat in escapada sa turistică de la Sinaia .

 

( fotografie cu caracter informativ )

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

123 de persoane salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști

Salvamontiștii au fost din nou la datorie. În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 104...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH