25 iunie 2024
No menu items!

PRAHOVA – JUDEȚUL CU CELE MAI MULTE CAZURI NOI. NU MAI SUNT DECÂT DOUA PATURI LIBERE LA ATI

Cele mai vizualizate articole

Prahova este din nou în topul judeţelor după numărul de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în 24 de ore. Potrivit ultimei raportări, avem 102 cazuri noi, situându-ne pe locul al doilea naţional după Bucureşti, care are 192 de cazuri noi. În prezent sunt active opt focare cu 192 de persoane, în total, confirmate cu noul coronavirus.
Din totalul celor 2.373 de persoane testate pozitiv de la începutul pandemiei, 257 au fost declarate vindecate şi externate, iar 96 au decedat. Ultimele trei decese raportate au fost în cazul a trei persoane femei cu vârstele de 42, 63 şi 69 de ani.
În acest moment, 90% din cele 308 paturi din spitale destinate bolnavilor COVID-19 sunt ocupate, la ATI fiind disponibile doar 2 paturi la Spitalul Câmpina cu două ventilatoare. La Spitalul Judeţean, gradul de ocupare a locurilor în ATI şi unitatea ATI mobilă este de 100%.
Astfel, 26 de pacienţi sunt internaţi la ATI în Prahova, 16 fiind ventilaţi.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 15.247 după ce in ultimele 24 de ore au fost efectuate 321 de teste .
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 154 de decizii de izolare şi 1348 de decizii de carantină.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

Accident rutier cu descarcerare în Bărcănești, sat Românești, DN1

Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, care s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies