15 iunie 2024
No menu items!

PRAHOVA : PENTRU A DOUA ZI CONSECUTIV PE PRIMUL LOC IN ȚARA CU NUMĂRUL DE CAZURI NOI DE COVID-19

Cele mai vizualizate articole

Prahova este din nou, pentru a doua zi consecutiv, pe primul loc în ceea ce priveşte numărul mare de cazuri COVID-19 depistate în doar 24 de ore, cu 110 persoane confirmate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost declarate în judeţ alte două noi focare de boală, fiind vorba despre Serviciul de Acţiuni Speciale al IJP Prahova, unde 8 poliţişti au fost testaţi pozitiv, dar şi un agent economic din judeţ, unde sunt 20 de cazuri.
„Unul dintre ele este la nivelul unei subunităţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Aici au fost confirmate, în total, opt cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Încă de la depistarea primului caz, la începutul acestei săptămâni, a fost dispusă de urgenţă dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunităţi. Activitatea nu a fost afectată, fiind acoperită de alţi angajaţi la IJP Prahova. Al doilea focar a fost identificat la un agent economic care funcționează intr-un parc industrial din comuna Aricestii Rahtivani unde 20 de persoane dintre cele 38 testate au fost descoperite ca fiind infectate cu noul coronavirus. Aceştia fac parte din două linii de producţie şi nu au avut contact cu ceilalţi 130 de angajaţi ai unităţii respective. Ca măsuri a fost dispusă dezinfecţia societăţii şi reorganizarea activităţii”, precizează Prefectura Prahova.
Până acum, au fost efectuate în judeţ 15.369 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), 2.483 de persoane fiind confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 276 au fost declarate vindecate şi externate, iar 99 au decedat. Ultimele decese raportate au fost în cazul a două persoane de sex masculin, cu vârstele de 68 şi 75 de ani, şi una de sex feminin, cu vârsta de 74 de ani.
Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 25 de pacienţi, dintre care 14 sunt ventilaţi.
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 168 decizii de izolare şi 1410 decizii de carantină.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies