21 februarie 2024
No menu items!

PRAHOVA SE MENȚINE IN TOPUL JUDEȚELOR CU CELE MAI MULTE CAZURI NOI DE COVID-19

Cele mai vizualizate articole

Cu cele 77 de noi cazuri de COVID- 19, înregistrate in ultimele 24 de ore, Prahova este pe locul 3 ( după Bucuresti și județul Argeș )in situatia centralizată prezentată de Grupul de Comunicare Strategica .

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2560 de persoane. Dintre acestea, 282 au fost declarate vindecate , iar 100 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimul deces raportat, astăzi, a fost în cazul unui bărbat, în vârstă de 58 ani, care avea și o serie de comorbidități.

Conform informațiilor furnizate de DSP Prahova, a fost identificat un nou focar la o societate comercială de pe raza județului. Șapte angajați dintre cei 110 testați au fost confirmați cu noul coronavirus. A fost demarată ancheta epidemiologică, a fost realizată dezinfecția unității, iar contacții direcți au fost carantinați. Acesta este al 9 focar activ din județ , in aceasta perioda . De la începutul pandemiei și pana in prezent au fost identificate 35 de focare dintre care 26 au fost deja lichidate . Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă din Campina și Ploiesti , in cele 28 de paturi sunt internați 26 de pacienți, dintre care 14 sunt in stare gravă intubați și  ventilați mecanic .

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15479 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.

   La nivelul județului, 220 de persoane se afla in izolare și alti  1529 de prahoveni se afla in carantina .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies