10 august 2022
No menu items!

Ministrul Educației, Monica Anisie, la șantierul școlii de la Gorgota!

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Educației, Monica Anisie, a fost prezentă luni la șantierul școlii de la Potigrafu, acolo unde recent au început lucrările de modernizare, extindere și dotare, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ 8 milioane de lei. Ministerul Dezvoltării a alocat un buget de 7.855.785de lei pentru acest proiect, la care se adaugă și contribuția din bugetul local. Proiectul presupune construirea unei săli de clasă și a unei săli de sport, a unei biblioteci, precum și a spațiilor în care vor funcționa laboratoare de fizică-chimie, biologie, matematică și informatică.

„Realizarea acestor lucrări a devenit imperios necesară din cauza faptului că în urma expertizelor tehnice realizate în primăvara anului 2017 această clădire ce ar trebui să ofere nu doar conoștințe ci și siguranță copiilor noștri, a fost încadrată încadrată într-o clasă seismică, iar construcția nu are autorizație de funcționare din partea I.S.U. Prahova”, a anunțat Primăria Gorgota, la obținerea finanțării.

Ministrul Educației va fi prezent astăzi în mai multe localități din județ.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH