16 aprilie 2024
No menu items!

ANDREI VOLOSEVICI SE ÎNTOARCE LA PRIMARIE – ECHIPA ȘI RESPECTUL SUNT CELE MAI IMPORTANTE COORDONATE ALE UNEI ADMINISTRAȚII DE SUCCES

Cele mai vizualizate articole

Andrei Volosevici se întoarce la Primăria Ploieşti! Acesta, împreună cu echipa sa de consilieri ai PNL Ploieşti, şi-au depus, azi, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Municipal. Volo, aşa cum este cunoscut de ploieşteni, promite că oraşul va redeveni ceea ce a fost pentru că administraţia locală se va întoarce „la firul ierbii”, la coordonarea lucrurilor din teren, din mijlocul realităţii municipiului, şi nu de pe un fotoliu comod din primărie.
„S-a terminat cu administraţia făcută la ora 18.30 pe Facebook, vom comunica ce vom face, desigur, dar mergem către administraţia la firul ierbii, pe stradă. Am făcut lucrul ăsta între 2008 şi 2012, evident că a fost un succes. Asta este ceea ce trebuie să facem şi aşa vom face”, a promis Volosevici.
Volosevici a precizat  că este foarte important lucrul în echipă pentru că, doar în coordonare cu cei din Consiliul Local, proiectele pot fi realizate.
„Cel mai important lucru este echipa şi, atenţie, (…) şi respectul pentru ceilalţi parteneri din Consiliul Local, indiferent de coloratura politică care îi trimite acolo. Cred că este un lucru absolut important. Nu un primar face lucrurile. Un primar împinge lucrurile să meargă într-o anumită direcţie, dar Consiliul Local face posibil. Cele 17 cartiere, stadionul „Ilie Oană”, toate investiţiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu toţii”, a declarat Andrei Volosevici.
„Mă bucur foarte mult pentru prietenul meu Andrei Volosevici. I se face dreptate. E la câteva săptămâni de preluarea fotoliului de primar. Pe de altă parte, mă bucur foarte mult pentru ploieşteni. Andrei al lor vine la primărie! Vine un primar care a arătat că poate să facă lucruri măreţe pentru Ploieşti”, a spus preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cel care candidează din partea partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean.
El a spus că, din această funcţie, va fi un partener constant şi de bază pentru primarul Andrei Volosevici.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ATENŢIE, PĂRINŢI! UN COPIL A DISPĂRUT DINTR-UN PARC DIN PLOIEŞTI! SFATUL POLIŢIŞTILOR

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un bărbat a anunţat la 112 faptul că fiul prietenei sale,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies