14 aprilie 2024
No menu items!

DIN 308 PATURI PENTRU PACIENȚII COVID DIN PRAHOVA SUNT OCUPATE 270

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, in județul Prahova,  au fost înregistrate 65 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total al celor infectaţi depistaţi de la începutul epidemiei fiind de 2.808 persoane, dintre care 554 sunt cazuri active.
În secţiile de terapie intensivă destinate pacienților COVID din spitalele din Câmpina și Ploiesti sunt internati 24 de pacienţi COVID, dintre care 15 sunt sunt in stare gravă, intubați și  ventilaţi mecanic.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în judeţ, este de 308, dintre care 270 sunt ocupate. În prezent, în izolare la domiciliu sunt 297 de prahoveni, iar alţi 1.940 se află în carantină, în conformitate cu prevederile Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic.
Încă trei prahoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus, aceştia fiind pacienţi cu vârste între 71 şi 83 de ani care aveau comorbidităţi! Potrivit datelor anunţate, azi, de autorităţi, numărul deceselor asociate COVID-19 în Prahova a ajuns astfel la 111.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 16.029 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies