10 august 2022
No menu items!

DIN 308 PATURI PENTRU PACIENȚII COVID DIN PRAHOVA SUNT OCUPATE 270

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, in județul Prahova,  au fost înregistrate 65 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total al celor infectaţi depistaţi de la începutul epidemiei fiind de 2.808 persoane, dintre care 554 sunt cazuri active.
În secţiile de terapie intensivă destinate pacienților COVID din spitalele din Câmpina și Ploiesti sunt internati 24 de pacienţi COVID, dintre care 15 sunt sunt in stare gravă, intubați și  ventilaţi mecanic.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în judeţ, este de 308, dintre care 270 sunt ocupate. În prezent, în izolare la domiciliu sunt 297 de prahoveni, iar alţi 1.940 se află în carantină, în conformitate cu prevederile Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic.
Încă trei prahoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus, aceştia fiind pacienţi cu vârste între 71 şi 83 de ani care aveau comorbidităţi! Potrivit datelor anunţate, azi, de autorităţi, numărul deceselor asociate COVID-19 în Prahova a ajuns astfel la 111.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 16.029 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH