21 aprilie 2024
No menu items!

PRAHOVA ȘI ASTĂZI PE PRIMUL LOC INTRE JUDEȚE CU CEL MAI MARE NUMĂR DE CAZURI NOI DE COVID

Cele mai vizualizate articole

Prahova este din nou cap de listă al judeţelor în care s-au raportat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cu 88 de persoane infectate. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor de la începutul pandemiei a ajuns la 2.896 de persoane, dintre care 529 sunt cazuri active. De asemenea, încă un pacient COVID a decedat, numărul deceselor asociate bolii ajungând la 112.
În secţiile de terapie intensivă sunt 27 de pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus, dintre care 16 sunt ventilaţi.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 din Prahova este de 328, dintre care 255 sunt ocupate. Numărul paturilor disponibile pentru aceste persoane a crescut cu 20, ele fiind la Spitalul Câmpina, după ce aici au fost detaşaţi doi medici de la Băicoi, iar de la 1 septembrie va fi detaşat şi un medic de la Floreşti.
În prezent, în izolare la domiciliu sunt 329 de prahoveni, iar alţi 2.100 se află în carantină. Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezen, este de 16.465 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies