30 septembrie 2023
No menu items!

PRAHOVA ȘI ASTĂZI PE PRIMUL LOC INTRE JUDEȚE CU CEL MAI MARE NUMĂR DE CAZURI NOI DE COVID

Cele mai vizualizate articole

Prahova este din nou cap de listă al judeţelor în care s-au raportat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cu 88 de persoane infectate. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor de la începutul pandemiei a ajuns la 2.896 de persoane, dintre care 529 sunt cazuri active. De asemenea, încă un pacient COVID a decedat, numărul deceselor asociate bolii ajungând la 112.
În secţiile de terapie intensivă sunt 27 de pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus, dintre care 16 sunt ventilaţi.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 din Prahova este de 328, dintre care 255 sunt ocupate. Numărul paturilor disponibile pentru aceste persoane a crescut cu 20, ele fiind la Spitalul Câmpina, după ce aici au fost detaşaţi doi medici de la Băicoi, iar de la 1 septembrie va fi detaşat şi un medic de la Floreşti.
În prezent, în izolare la domiciliu sunt 329 de prahoveni, iar alţi 2.100 se află în carantină. Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezen, este de 16.465 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH