12 august 2022
No menu items!

HOȚUL ” CASCADOR ” S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 3

Cele mai vizualizate articole

Caz demn  de „cascadorii râsului la Ploieşti! Un cetăţean cu spirit civic care a sunat la 112 anunţând că din apartamentul vecin se aud zgomote şi-a „salvat” colocatarul de la a fi prădat de hoţi.
„La data de 13 august, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 3 Ploieşti au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că într-un apartament vecin se aud zgomote. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie pentru verificări. În momentul în care poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului indicat de apelant, o persoană surprinsă în apartamentul încuiat pe interior a sărit voluntar de pe geamul balconului situat la etajul 3. Persoana în cauză este un bărbat de 31 de ani, iar în urma impactului a supravieţuit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, poliţiştii au depistat o a doua persoană bănuită a fi implicată în comiterea faptei, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, spune Poliţia Prahova.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi complicitate la tentativă la furt calificat.

 

( fotografie cu caracter informativ )

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH