23 ianuarie 2022
No menu items!

Luni, zi plină la depunerea candidaturilor pentru alegerile locale!

Cele mai vizualizate articole

Mai multe formațiuni politice și alianțe și-au depus candidaturile pentru alegerile locale pentru Consiliul Județean și primăria Ploiești. Luni a fost zi plină la Birourile Electorale.

Primii au fost cei de la Alianța pentru Prahova (PSD-PRO Romania-PPUSL), care au depus liste complete pentru Consiliul Județean și candidat pentru funcția de președinte CJ,în persoana lui Bogdan Toader.

La Biroul Electoral Municipal, Alianța USR-PLUS a depus candidaturile pentru Consiliul Local și pentru funcția de primar, în persoana lui Răzvan Enescu (PLUS). Amintim că pentru Consiliul Județean, municipiul Câmpina, Mizil, Blejoi și Băicoi, alianța USR-PLUS a făcut echipă cu PNL.

 

Și PMP Prahova a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean. Pentru funcția de președinte al CJ Prahova candidatul acestei formațiuni politice este Cătălina Bozianu. Până la această oră este singura femeie candidat pentru această funcție în Prahova.

Partidul ”Prahova în acțiune” a depus luni lista de candidați pentru Consiliul Județean, după ce, cu o zi în urmă depusese și lista de candidați pentru Consiliul local Ploiești și funcția de primar în persoana lui Răzvan Stănciulescu. Conform declarațiilor președintelui Mihai Apostolache această formațiune nu are candidat pentru funcția de președinte al CJ Prahova și nici nu susține alt candidat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH