26 octombrie 2021
No menu items!

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ : PRAHOVA SE AFLA SUB AVERTIZARE DE COD GALBEN

Cele mai vizualizate articole

Începând din aceasta dimineața de la ora 10.00 și pana diseară la ora 22.00 , județul Prahova se afla sub avertizare de COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă moderate
În intervalul menționat, în Maramureș, local în Transilvania, Muntenia și sudul Dobrogei, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

                           

In același interval orar, alte 15 județe din zona de centru- vest a țării se afla sub avertizare de COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate. În intervalul menționat, în Moldova, nord-estul Munteniei, nordul Dobrogei și în sudul și estul Transilvaniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și, pe arii restrânse, 50…70 l/mp.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CE VA FACE PRIMĂRIA PLOIEŞTI CU CEI 18 MILIOANE LEI DIN CREDITUL CEC

Primăria Ploieşti a contractat un credit în valoare de 18 milioane de lei de la CEC pentru finanţarea unor...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH