10 august 2022
No menu items!

PSD s-a dezis de organizația prahoveană!

Cele mai vizualizate articole

Congresul PSD – momentul în care partidul roşu s-a dezis de echipa PSD Prahova. Până şi Ciolacu a spus „Adio, PSD” la Prahova”, precizează președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, candidatul Aianței PNL-USR-PLUS pentru funcția de președinte al CJ Prahova, într-o postare care se referă la rezultatul alegerilor congresului PSD. Iată ce a mai declarat acesta:

Congresul social-democraţilor din weekend ne-a arătat un partid debusolat, care nu vrea şi nu poate să se reformeze. Aceleaşi figuri învechite care până mai acum un an erau locotenenţii lui Liviu Dragnea ne sunt prezentate acum ca nişte îngeraşi imaculaţi, ei fiind, în realitate, dacă nu cauze principale ale răului din România, măcar complici benevoli. Dincolo de aceste consideraţii generale, nu pot însă să nu remarc că nici măcar această conducere iresponsabilă a PSD n-a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului de la Prahova care îl are pe post de manechin în geam pe actualul preşedinte al Consiliul Judeţean. De unde tragem trei concluzii:

1. Liderii PSD de la nivel naţional sunt conştienţi că Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova va învinge clar la alegerile locale din 27 septembrie şi nu vor să parieze pe cai morţi. Și-au luat adio de la conducerea PSD Prahova şi aşteaptă să piardă alegerile, pentru ca, apoi, să instaleze o echipă apropiată.

2. PSD Prahova este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore pentru imaginea partidului din care face parte.

3. Mai mereu, PSD Prahova şi aliaţii săi au avut miniştri în guvernările PSD. Acum, ditamai preşedintele organizaţiei judeţene este simplu membru de partid, care n-a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte regional.

Cred că primarii PSD nu-și mai încap în piele de fericire că liderul lor neînfricat a fost tras pe tușă.

Tot ce rămâne de făcut este ca prahovenii să vină în număr cât mai mare la urne pe 27 septembrie şi să voteze Alianţa Dreptei (PNL – USR – PLUS), spunând astfel un „Adio, PSD” puternic şi clar”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH