15 iunie 2024
No menu items!

PRAHOVA : PATRU MINORI AU FOST CONFIRMAŢI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE CA FIIND INFECTAȚI CU SARS COV2 

Cele mai vizualizate articole

 

Un număr de 56 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în Prahova în ultimele 24 de ore, cifra situându-ne pe locul al treilea în topul judeţelor cu cele mai multe teste pozitive în acest interval. Patru minori au fost testaţi pozitiv în ultimele 24 de ore. Distribuiţia cazurilor pe categorii de vârstă arată astfel: 0-18 ani – 4, 19 ani -29 ani – 5, 30 ani -39 ani – 8, 40 ani -49 ani – 11, 50 ani -59 ani – 9, 60 ani -69 ani – 4, 70 ani -79 ani – 6, peste 80 de ani- 9.
De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 4.230 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 141 de prahoveni au decedat.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 285 de paturi sunt ocupate. La ATI, 18 din cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecţiuni tehnice.
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 923 de decizii de izolare şi 3.980 de decizii de carantină.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 20184 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.
â

3/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

3/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies