21 februarie 2024
No menu items!

TOATE LOCURILE ATI PENTRU PACIENŢII COVID DIN PRAHOVA SUNT OCUPATE.

Cele mai vizualizate articole

 

Toate locurile ATI destinate bolnavilor COVID din Prahova sunt din nou ocupate, unitatea mobilă de terapie intensivă, care mai asigura opt paturi cu ventilator, urmând să fi reoperaţionalizată în două-trei zile. Anunţul a fost făcut, azi, de la ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a fost în vizită la Spitalul Judeţean.

„E o problemă la climatizare. După-amiază va fi gata, mâine va fi o zi de probă, peste 2-3 zile va deveni funcţională”, a spus ministrul.
Reamintim că unitatea mobilă de ATI este nefuncţională de aproximativ 2 săptămâni, astfel că pacienţii COVID s-au „bătut” pe doar 20 de locuri disponibile la Spitalul Judeţean şi la Spitalul Câmpina.
Un număr de 45 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în judeţ în ultimele 24 de ore, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 4.386. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 145 de prahoveni au decedat.
Cele 45 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă: 0-18 ani – 4, 19 ani -29 ani – 4, 30 ani -39 ani – 5, 40 ani -49 ani – 9, 50 ani -59 ani – 1, 60 ani -69 ani – 8, 70 ani -79 ani – 2, peste 80 de ani- 1.
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 1.064 de decizii de izolare şi 4.609 de decizii de carantină.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 20.730 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies