9 mai 2021
No menu items!

Peste 2.500 de reprezentanți ai MAI vor asigura ordinea și liniștea publică în zona secțiilor de votare din Prahova!

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Pentru ziua alegerilor, duminică, 27 septembrie a.c., 1.300 de polițiști, alături de 636 jandarmi, 310 pompieri și 200 alte efective din cadrul altor structuri M.A.I. vor asigura măsurile de ordine și liniște publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale în zona secțiilor de votare, având în vedere buna derulare a procesului electoral. Dat fiind amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei de COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” Prahova, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești, Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan ”Regele Carol I” Sinaia, precum și alte structuri județene ale M.A.I.), se vor afla în misiuni, pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.
Astfel, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vor avea în responsabilitate 176 de secții de votare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova 213, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova 126, iar 109 secții de votare vor fi în responsabilitatea altor efective.
Orice sesizare va fi tratată cu celeritate și seriozitate, iar efectivele angrenate vor manifesta toleranță zero în cazurile de încălcare a legii indiferent de opțiunile politice ale persoanelor implicate.
Pentru mai multe informații privind procesul electoral, puteți consulta, pagina unității noastre (https://ph.politiaromana.ro), accesând bannerul special creat în acest sens, care vă direcționează pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, unde puteți găsi atât prevederi cu caracter general privind organizarea alegerilor locale 2020, cât și actele normative incidente și contravențiile și infracțiunile prevăzute de acestea.
De asemenea, pentru ziua votului au fost dispuse de către autoritățile competente o serie de măsuri speciale de protecție în contextul pandemiei de COVID-19.
Vă recomandăm să respectați legislația electorală și regulile de conviețuire socială și să sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

150 DE PUIEŢI DE MOLID, PLANTAŢI PE VALEA DOFTANEI

Un număr de 150 de puieţi de molid au fost plantaţi, azi, pe Valea Doftanei. La acţiune au participat...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH