13 mai 2021
No menu items!

CJSU PRAHOVA, ŞEDINŢĂ PENTRU IMPUNEREA UNOR RESTRICŢII

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

La această oră, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova se află în şedinţă pentru stabilirea unor noi restricţii ca urmare a creşterii numărului de cazuri noi de COVID-19.
Între timp, prefectul Cristian Ionescu a emis un nou ordin de constituire, sub directa sa coordonare, a Grupului de conducere al acţiunii privind verificarea respectării aplicării măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Astfel, în perioada 8-18 octombrie, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanţi ai instituţiilor publice cu atribuţii în domeniu, care vor acţiona în sistem integrat în scopul prevenirii, verificării şi sancţionării faptelor care duc la răspândirea virusului SARS-CoV-2 şi încălcarea normelor privind contextul actual.
Această măsură, impusă prin Ordin al Prefectului, vine pe fondul creşterii, în ultima perioadă, a numărului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dar şi a sesizărilor privind încălcarea măsurilor, impuse pe durata stării de alertă, atât de către persoanele fizice, cât şi juridice.
Controalele vor viza modul de aplicare şi respectare a actelor normative în vigoare specifice prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 în zonele de agrement şi turistice aglomerate, cluburi, terase, centre comerciale, pieţe, ştranduri, transport public şi alte zone/obiective de interes.
Comisiile mixte vor fi formate din reprezentanţi ai următoarelor instituţii: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova „Colonel Alexandru Enescu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti, Direcţia de Sănătate Publică Prahova, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, Inspectoratul Teritorial de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Ploieşti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Din 15 mai masca nu mai e obligatorie în aer liber! Se elimină și restricțiile de noapte!

Într-o primă etapă, din 15 mai obligativitatea purtării măștii de protecție nu va mai fi valabilă în aer liber,...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH