20 aprilie 2024
No menu items!

LOCUITORII DIN GHERGHIŢA, FĂRĂ APĂ POTABILĂ DE 3 ZILE

Cele mai vizualizate articole

Furnizarea apei potabile în comuna Gherghiţa este oprită de trei zile, în contextul în care s-a constatat că apa extrasă din sursa subterană (Foraj F1 Gherghiţa) nu are o calitate corespunzătoare, problemele apărând pe fondul secetei şi al consumului mare de apă. Astfel, rezervorul respectiv a fost golit, lucrătorii Hidro Prahova efectuând lucrări pentru igienizarea lui şi pentru denisiparea forajului în cauză.
Iniţial, lucrările au fost programate să dureze mai puţin, însă operatorul de apă a anunţat prelungirea lor inclusiv pe parcursul zilei de azi.
„Societatea Hidro Prahova S.A. anunţă prelungirea deciziei de oprire a distribuţiei apei potabile în comuna Gherghiţa, în perioada 6-7 octombrie 2020, pentru remedierea deficienţelor semnalate în privinţa debitului şi a calităţii apei distribuite în această localitate. Problemele referitoare la nivelul de potabilitate al resurselor de apă au apărut în condiţiile în care sursa subterană ce alimentează comuna Gherghiţa a fost epuizată, pe fondul secetei din perioada de vară si al consumului ridicat. Sunt afectaţi de oprirea apei toţi abonaţii din comuna Gherghiţa (satele Gherghiţa, Ungureni, Malamuc şi Independenţa)”, se arată într-un anunţ al operatorului.
Până la remedierea acestei situaţii, Hidro Prahova pune permanent la dispoziţia abonaţilor din comuna Gherghiţa un rezervor mobil de apă potabilă. Acesta va fi amplasat în faţa Centrului Cultural Gherghiţa, resursele de apă potabilă destinate consumului populaţiei urmând să fie suplimentate în cursul zilei de azi, cu un al doilea rezervor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies