9 mai 2021
No menu items!

FOCAR DE CORONAVIRUS ŞI LA PENITENCIARUL DE FEMEI TÂRGŞOR

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Un nou focar de COVID-19 a fost înregistrat la secţia cu regim semi-deschis de detenţie a Penitenciarului de Femei de la Târgşor. Iniţial, o deţinută a prezentat simptomatologie sugestivă COVID-19, fiind testată pozitiv. Cele nouă colege de cameră au fost testate în data de 25 octombrie, rezultatele tuturor fiind pozitive. Toate cazurile sunt internate şi monitorizate la Spitalul Jilava, iar ancheta epidemiologică este în derulare.
Cazurile de la penitenciar şi de la Spitalul Azuga sunt cuprinse în cele 152 de cazuri noi raportate, azi, de autorităţi.

 

UPDATE : ” 13 persoane private de libertate încarcerate în cadrul Penitenciarului de Femei Ploiesti – Târgşorul Nou  au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Menţionăm faptul că nicio altă persoană custodiată nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19.

Conform metodologiei interne, s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava, unitate desemnată pentru gestionarea cazurilor uşoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Administraţia locului de deţinere urmează indicaţiile Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi implementează măsurile stabilite la nivel de sistem (dezinfectare spaţii, intensificare triaj epidemiologic cadre şi deţinute, intensificare monitorizare medicală deţinuţi).

Starea de spirit în rândul persoanelor private de libertate este optimă, iar măsurile de informare/consiliere completează demersurile specifice de intervenţie.

Sursa de infectare, necunoscută în acest moment, va fi stabilită în urma anchetei epidemiologice, proces aflat în derulare. ” – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis, in aceasta seara,  de Penitenciarul de femei de la Târgșor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

150 DE PUIEŢI DE MOLID, PLANTAŢI PE VALEA DOFTANEI

Un număr de 150 de puieţi de molid au fost plantaţi, azi, pe Valea Doftanei. La acţiune au participat...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH