21 februarie 2024
No menu items!

Luminile de Sărbători s-au aprins la Ploiești!

Cele mai vizualizate articole


Deși s-a dorit să fie un eveniment scurt și cu puțină lume pe stradă, aprinderea iluminatului de Sărbători, a adunat în centrul civic al Ploieștiului mii de oameni.

Momentul a fost marcat în fața primăriei Ploiești, unde, din fericire, nu a fost înghesuială ca în fața Palatului Administrativ. Primarul Andrei Volosevici a avut alături reprezentanți ai sistemului sanitar ai ISU și MAI, cei care, în această perioadă se află în linia 1 a luptei cu pandemia de coronavirus.

 

Primăria Ploiești a oferit diplome de recunoștință acestor oameni care de mai bine de 9 luni sunt cei care încearcă să salveze vieți. De altfel, cea care a și aprins luminițele de Sărbători a fost medicul Steluţa Nacu, șefa sectiei de Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Astfel, din această seară, Ploieștiul este scăldat în lumini feerice, un simbol al bucuriei, pentru toți, indiferent de vârstă.

5/5 - (4 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (4 votes)

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies