9 mai 2021
No menu items!

ANUNŢ IMPORTANT PRIVIND AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE!

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Primăria Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetăţenii că, începând cu luna decembrie 2020, plafonul maxim al veniturilor până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinţei suportat din bugetul de stat, a crescut la 800 lei/ membru de familie, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 208/ 27.11.2020 pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.
Precizăm că, plafonul maxim până la care se acorda acest beneficiu social era de 750 lei, în cazul persoanelor care îşi încălzesc locuinţele cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri şi 786 lei/persoană, în cazul familiilor care folosesc energie termică în sistem centralizat.
Pentru persoanele singure, care utilizează energia termică în sistem centralizat, plafonul maxim stabilit prin OUG nr.70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare, rămâne de 1.082 lei.
Menţionăm că, pentru a beneficia de noile prevederi legislative, se pot depune solicitări până la data de 20 decembrie 2020.
Depunerea cererilor se poate face la adresa de e-mailaju@asscploiesti.ro sau la actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe şi Incluziune Socială din strada Văleni nr. 32 (în spatele sediului S.G.U.), astfel:
Marţi – Miercuri – 8:30- 16.30;
Joi – 8:30- 18.30;
Vineri – 8:30-14:00.
Informaţii suplimentare privind condiţiile de acordare ale acestui sprijin financiarse pot obţine de pe pagina de internet aAdministraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti (www.asscploiesti.ro), la adresa de e-mail aju@asscploiesti.ro sau la numerele de telefon 0244-384.924, 0244-384.920, 0244-384.947.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

150 DE PUIEŢI DE MOLID, PLANTAŢI PE VALEA DOFTANEI

Un număr de 150 de puieţi de molid au fost plantaţi, azi, pe Valea Doftanei. La acţiune au participat...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH