1 februarie 2023
No menu items!

LUCRĂRI ÎN REGIM DE URGENŢĂ LA SALA DOROFTEI ŞI CLĂDIRILE DE PE STADIONUL „ILIE OANĂ”

Cele mai vizualizate articole

Ploile din ultima perioadă au creat probleme la Sala „Leonard Doroftei” şi la clădirile aferente Stadionului „Ilie Oană”. În acest context, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive.
Astfel, astăzi, au demarat lucrările de refacere a sistemului pluvial ce deserveşte clădirea Sălii „Leonard Doroftei”, care constau în înlocuirea burlanelor, jgheaburilor şi a bordurilor ce alcătuiesc acest sistem.
Totodată, mâine, la nivelul acestei baze sportive vor demara şi lucrările de refacere a hidroizolaţiei.
De asemenea, începând de mâine, la nivelul Stadionului „Ilie Oană”, respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, lucrare ce va fi executată cu ajutorul unei firme de alpinişti utilitari. „Cele două baze sportive au întâmpinat probleme serioase în perioada ultimelor ploi. Sistemele pluviale actuale sunt deteriorate, ceea ce cauzează pătrunderea precipitaţiilor în clădiri şi afectarea, în timp, a acestor structuri. Estimăm ca până la finalul acestui an să încheiem aceste lucrări. Aşa cum am mai declarat, îmi doresc să susţinem aceste baze sportive active şi este nevoie de o redresare a situaţiei. Aceste lucrări se impuneau şi vor ajuta, pe viitor, la desfăşurarea în condiţii bune a activităţii sportive” a declarat Volosevici.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

BARIERA PARCĂRII DE PE STRADA CUZA VODĂ, VANDALIZATĂ DE UN ŞOFER NERVOS

Bariera automată a parcării supraterane situată pe strada Cuza Vodă din Ploieşti a fost vandalizată noaptea trecută de un...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH