19 aprilie 2024
No menu items!

UN PACIENT A CĂZUT DE LA ETAJUL 4 AL SPITALULUI CFR PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Un pacient care era internat la Spitalul CFR Ploieşti a căzut de la etajul 4 la unităţii medicale, în cauză fiind deschis un dosar penal.
IJP Prahova informează că poliţiştii Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi, în jurul orei 17:30, cu privire la faptul că o persoană este căzută de la înălţime în curtea interioară a unei unităţi medicale din Ploieşti. Din primele date, este vorba despre un pacient care ar fi căzut de la etajul 4 al Spitalului CFR. La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical care a acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 34 de ani, care a fost transportat la spital.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, oamenii legii iau în calcul şi ipoteza unei tentative de suicid.

UPDATE
În urma căderii de la înălţime, bărbatul a suferit multiple traumatisme. El a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu traumatism cranian, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism de bazin şi dublă fractură de femur, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies