6 iunie 2023
No menu items!

Extindere ilegală a conductei de apă de la Hidro Prahova la Mizil!

Cele mai vizualizate articole

În urma unui control al HIDRO PRAHOVA, la Mizil a fost depistată o extindere ilegală a conductei de distribuție de apă

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că în cursul zilei de joi, 8 aprilie 2021, a fost depistată în orașul Mizil o extindere ilegală de rețea pe domeniul public, prin care se sustrăgea apă din conducta de distribuție ce alimentează zona.

În urma sesizărilor primite, echipele de intervenție ale HIDRO PRAHOVA s-au deplasat pe strada Nucilor din orașul Mizil, unde au constatat că pe domeniul public a fost amenajată o extindere ilegală de rețea, cu o dimensiune de 63 mm, ce alimenta un garaj proprietate a unei persoane fizice. Ca o primă măsură, extinderea a fost deconectată de la conducta de distribuție, urmând ca operatorul HIDRO PRAHOVA SA să stabilească prejudiciul.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va intensifica în perioada imediat următoare controalele în mai multe localități din aria de operare, pentru a verifica sesizări privind situații similare de sustrageri de apă din rețeaua de distribuție. Fenomenul consumului ilegal de apă reprezintă una dintre cauzele care contribuie la scăderea debitului în diverse zone, inclusiv în orașul Mizil, cu impact asupra alimentării normale a abonaților, în special în sezonul cald.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH