29 martie 2024
No menu items!

Restricții de circulație pe ”podul de lemn” în perioada 9- 25 aprilie!

Cele mai vizualizate articole

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, se vor executa lucrări de verificare/inspecție în exploatare a tablierului metalic, precum și activități de refacere a marcajelor rutiere deteriorate, la Pasajul de trecere între străzile Depoului și Mimiului, în perioada 09-25 aprilie 2021.

Lucrările respective vor fi derulate de S.C. Europan Prod S.A., în calitate de executant al obiectivului de investiții amintit.

Aceste activități sunt prevăzute în contractul încheiat cu municipalitatea ploieșteană, fiind obligatorii a se realiza în primii 3 ani de la darea în exploatare a pasajului, în special după trecerea sezonului rece.

Menționăm că, operațiunile de verificare/ inspecție se vor desfășura cu restricționarea circulației rutiere pe pasaj, alternativ, pe o singură bandă, în conformitate cu avizul acordat de Biroul Poliției Rutiere Ploiești.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menționată.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ASISTENTA CARE A ÎNCURCAT BEBELUŞII LA MATERNITATEA PLOIEŞTI- SANCŢIONATĂ

Asistenta care a încurcat doi bebeluţi la externare în luna februarie a fost sancţionată, iar ancheta este în continuare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies