26 septembrie 2021
No menu items!

AVALANŞĂ DE ŞOFERI FĂRĂ PERMIS ŞI BEŢI PE DRUMURILE DIN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

În weekend-ul care, la nivel naţional, s-a încheiat cu un bilanţ tragic „tradus” în 24 de morţi în accidente rutiere, inclusiv copii, poliţiştii prahoveni au depistat în trafic mai mulţi şoferi care nu deţineau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi/sau se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un caz a avut loc la Filipeștii de Pădure, unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că inconştientul de la volan, un bărbat de 47 de ani, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt caz a fost depistat de polițiștii Secției nr.9 de poliție rurală Puchenii Mari, care au observat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere. Polițiștii au pornit în umărirea autoturismului pe drumurile comunale din satul Fânari, moment în care, după mai multe avertizări cu sistemele luminoase și acustice, şoferul respectiv a fost interceptat și oprit. În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, el era şi beat! Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii orașului Băicoi au oprit pentru control o autoutilitară care circula din direcția Piață Mixtă către Strada Republicii, iar în urma verificărilor a reieşit că şoferul are permisul de conducere suspendat în perioada 27 iunie a.c.- 26 iulie a.c., fără a avea drept de a conduce autovehicule pe drum public la momentul opririi.

Ieri seară, în jurul orei 22:30, a fost dat în atenție un autoturism care circula haotic pe raza comunei Izvoarele. Maşina a fost oprită pe DN 1A, la Vălenii de Munte, poliţiştii stabilind, după testare, că şoferul, un bărbat domiciliat în comuna Teișani, se afla sub influenţa alcoolului.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH