26 septembrie 2021
No menu items!

Singurele vești bune pentru sportivii români la începutul acestei noi zile olimpice: Popovici și Glință sunt în finale!

Cele mai vizualizate articole

David Popovici și Robert Glință s-au calificat fiecare în finalele la 200m liber, respectiv 100m spate. Cei doi înotători au deschis cu bine o nouă zi olimpică pentru România.

Și fetele de la baschet 3×3 au venit cu o veste bună. Au reușit prima victorie, în fața echipei Mongoliei: 22- 14. Al doilea meci al zilei pentru românce a fost cu reprezentativa Comitetului Olimpic Rus. Din păcate rusoaicele au reușit să bată cu 21- 12.

Mihaela Buzărnescu (locul 168 WTA) nu a reușit să se impună în fața numărului 41 mondial, Marketa Vondrousova, cehoaica impunându-se cu 6- 1; 6- 2, așa că singura noastră reprezentantă a tenisului românesc la simplu pleacă acasă.

Judocanul Alexandru Raicu a pierdut în fața japonezului Shohei Ono, care a reușit un ippon. La triatlon Felix Duchampt s-a clasat pe locul 36, la o diferență de 4:20 minute de câștigătorul norvegian Kristian Blummenfelt.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH