26 septembrie 2021
No menu items!

Zi plină pentru poliția prahoveană!

Cele mai vizualizate articole

Pe lângă traficul ”obișnuit-infernal” de pe DN1, din zona Comarnic sau zona Bușteni, polițiștii prahoveni au avut parte și de o serie de accidente pe drumurile naționale din județ.

În jurul orei 14:00, pe DN1, a avut loc la Bănești, sens Ploiesti-Brasov, un accident rutier, cu 2 motociclete implicate. Accidentul s-a soldat cu trei victime transportate la spital.

În jurul orei 18:00, un alt accident, pe DN1A , la Lipanesti, km 98+600, sensul de mers Ploiești către Valeni. Un conducător auto în vârstă de 70 de ani a intrat în coliziune cu un pom. În urma accidentului, pasagera dreapta fața în vârstă de 68 de ani a fost transportata la spital.

O oră mai târziu, tot pe DN1A, dar la Cheia, km 143+250, un accident ruttier, cu 2 autovehicule implicate, 4 persoane rănite. Toate au fost transportate la spital.

Pe DN1B, KM 12+500, Bucov, sensul de mers Ploiești către Mizil, un bărbat 52 de ani conducea o autoutitară, a părăsit partea carosabilă rasturnându-se peste un pod, pe plafon, într-un șanț colector. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SE CAUTĂ NUME PENTRU UN… STEJAR DIN PRAHOVA

Oculul Silvic Ploieşti anunţă că se caută nume pentru un... stejar secular! Copacul a cărui vârstă este estimată la...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH