20 aprilie 2024
No menu items!

Vrem… dar… nu știm…

Cele mai vizualizate articole

Ultima întâlnire dintre reprezentanții ACS Petrolul Ploiești 52 și cei ai Consiliului Local și primarul Andrei Volosevici s-a încheiat, ca și celelalte, fără un rezultat.

Cei de la ACS au fost reprezentați de doi membri, la care s-a alăturat un ”simpatizant”, avocat. Concret nu au venit cu o propunere viabilă, doar că vor.. marca- e drept doar una din cele 6-, vor bani, vor stadionul, dar… nu știu care este bugetul clubului, nici cât la sută din acesta e acoperit și cam cu cât ar trebui să vină municipalitatea, în eventualitatea unei asocieri.

Când a fost vorba de a preciza dacă municipalitatea va avea controlul asupra cheltuirii banilor, iar nu a exista vreun răspuns… că nu au o decizie a forului de conducere al ASC.

Păi atunci de ce au mai cerut întâlnirea? Amintim că de mai bine de trei luni sunt discuții pe această temă, iar echipa folosește în continuare sigla ”Petrolul” deși nu are dreptul legal!

Dialogul a fost unul lung, cu acuzații, dar fără fond. Se pare că bugetul lunar al clubului se ridică la 95.000 de euro, dar ”nu se știe” cât din el este acoperit. Mai mult, se pare, că deși, reprezentanții ACS Petrolul 52 susțin că nu sunt datorii, că există niște creanțe în jur de 2 milioane de lei.

Așteptăm cu interes o nouă întâlnire, poate vin cei care pot lua decizii din vacanțe sau din ”așa zise” concedii medicale și poate…

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies