1 februarie 2023
No menu items!

8 ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE FUNCŢIONEAZĂ FĂRĂ AUTORIZAŢIE DSP. CARE SUNT ACESTEA

Cele mai vizualizate articole

Opt unităţi de învăţământ din Prahova care nu au autorizaţie sanitară în acest moment. „Sunt toate din mediul rural. Cauzele fie sunt în renovare, fie în reconstrucţie, cum este şcoala de la Sălciile, fie au clădiri, curţi, săli de clasă subdimensiunate şi atunci nu pot obţine autorizaţia sanitară”, a spus şefa IŞJ Prahova, Ilona Rizea.

Cele 8 sunt: şcoala din Sălciile care este dărâmată şi se reconstruieşte, grădiniţa cu program normal de la Zalhanaua- unde sunt săli subdimensinate, şcoala primară de la Zalhanaua- cu o curte de joacă subdimensionată, grădiniţa cu program normal Bălţeşti- nu are curte de joacă amenajată, şcoala gimnazială de la Mehedinţa- unde clădirea este parţial degradată, iar instalaţia de apă este neconformă, grădiniţa cu program normal Mehedinţa- lipseşte cabinetul medical şcolar, şcoala primară Lopatniţa- o clădire în curs de renovare, şi grădiniţa cu program normal de la Lopatniţa- clădire în curs de renovare.

De asemenea, 45 de unităţi nu au autorizaţie de la ISU, unele funcţionând inclusiv în Ploieşti.

În plus, în judeţ mai sunt 9 situaţii în care unităţile de învăţământ au grupurile sanitare în curte.

În reţeaua şcolară prahoveană sunt 209 unităţi cu personalitate juridică, respectiv 632 de unităţi de învăţământ.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH