23 octombrie 2021
No menu items!

Simona Halep la Grand Slamul vieții! De astăzi se va numi și Iuruc!

Cele mai vizualizate articole

De astăzi, marea campioană a României se va numi Simona Halep Iuruc. Decizia contravine tradiţiilor machedoneşti, dar are legătură cu ceea ce înseamnă brandul Simona Halep la nivel mondial.

Cununia civilă a avut loc la ora 16:00, la clubul ”Fratelii” din Mamaia, acolo unde Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit în premieră. Sportiva din Constanța a pus la punct toate detaliile pentru cununia civilă, cea care va prefața fastuoasa nuntă programată vara viitoare.

La fericitul eveniment găzduit pe seară de club au fost invitate 300 de persoane. Halep nu a evitat pe nimeni, dar, în schimb, a pus o condiție. Astfel, toți cei care vor fi prezenți la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc vor fi obligați să nu intre în local cu telefoanele mobile sau cu orice alt aparat de înregistrat. De asemenea, absolut toți invitații au fost anunțați că nu vor fi acceptate deloc cadourile sau darurile în bani.

La petrecerea de după cununie vor fi prezente vedete ale sportului și muzicii, dar este așteptat și Președintele Klaus Iohannis.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL- PE LOCUL 3 ÎN JUDEŢ LA INCIDENŢA CAZURILOR COVID

Municipiul Ploieşti a ajuns, azi, pe locul al treilea în judeţ după rata de infectare cu noul coronavirus. Incidenţa...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH