23 iulie 2024
No menu items!

CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU FAMILIILE DIN BĂICOI RĂMASE PE DRUMURI DUPĂ INCENDIUL DE SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

Cele mai vizualizate articole

Primăria Băicoi anunţă organizarea unei campanii umanitare pentru familiile care au rămas pe drumuri după incendiul de săptămâna trecută care a distrus 4 gospodării.

„Primaria va acorda un ajutor financiar celor patru familii greu incercate si avem rugamintea ca toti cei care pot si doresc sa participe la aceasta campanie umanitara, sa ne fie aproape. Dorim ca acest sprijin sa se faca transparent, corect si proportional fata de nevoile fiecarei familii”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a primăriei.

Cei care doresc sa participe la campania „Ajuta-ti aproapele” sustinuta de primărie, Consiliul Local Baicoi si Asociatia Pro Baicoi au la dispoziţie numarul de cont RO21BTRLRONCRT0493809401 deschis la Banca Transilvania, cont ce apartine asociatiei Pro Baicoi.
Pentru fiecare suma donata se va incheia intre donator si asociatie un contract de sponsorizare, iar banii colectati vor fi distribuiti catre fiecare familie afectata conform raportului de evaluare.
Persoanele care doresc sa ajute cu bani cash vor avea posibilitatea sa o faca la sediul Primariei Baicoi, unde exista o urna sigilata si un tabel de donatii.
De asemenea, puteti ajuta si cu materiale de constructie care pot fi depuse la Atelierul de Gospodarie Locala din Str. Republicii nr. 51, la predare intocmindu se un proces verbal.
Coordonatorul campaniei este primarul Marius Constantin – telefon 0745253740.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPDATE/COD GALBEN DE PLOAIE TORENŢIALĂ ŞI VIJELIE ÎN PESTE 10 LOCALITĂŢI PRAHOVENE

Un Cod galben de averse torenţiale şi vijelie a fost emis, în urmă cu câteva minute, pentru 13 localităţi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies