23 octombrie 2021
No menu items!

A ÎNCEPUT CURĂŢAREA CĂILOR PUBLICE DIN PLOIEŞTI!- FOTO

Cele mai vizualizate articole

Noul operator de salubritate care se va ocupa, în perioada următoare, de curăţenia cărilor publice din Ploieşti, a intrat, de azi, în acţiune. Angajaţii şi maşinile firmei au putut fi deja văzuţi în mai multe zone ale oraşului, precum Gara de Sud, Mihai Bravu şi zona centrală, unde au măturat străzile, au golit coşurile stradale şi au eliminat munţii de deşeuri strânse de săptămâni întregi la intersecţii sau la colţ de stradă!

Reamintim că, săptămâna aceasta, Primăria Ploieşti a semnat un nou contract pentru activităţile de curăţenie căi publice şi deszăpezire, acesta fiind sigurul contract care era manageriat de către municipalitatea ploieşteană.

S.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menţionate, în oraşul nostru, în următoarele 3 luni sau până la finalizarea licitaţiei pentru serviciul public de salubritate.

Curăţenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activităţi de măturare, spălare, stropire şi întreţinere a domeniului public şi privat al municipiului Ploieşti, iar serviciul de deszăpezire va asigura curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice, precum şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ.

Vechiul contract pentru curăţenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administraţia publică ploieşteană.

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL- PE LOCUL 3 ÎN JUDEŢ LA INCIDENŢA CAZURILOR COVID

Municipiul Ploieşti a ajuns, azi, pe locul al treilea în judeţ după rata de infectare cu noul coronavirus. Incidenţa...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH