13 aprilie 2024
No menu items!

DACIAN CIOLOŞ ESTE NOUL PREŞEDINTE USR PLUS

Cele mai vizualizate articole

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al USR PLUS, învingându-l pe Dan Barna la diferenţă de câteva sute de voturi.

Astfel, Cioloş a primit 19.603 voturi, iar Dan Barna – 18.908 voturi.

Dacian Cioloş afirmă că rezultatul alegerilor interne „arată că nu există aceste falii între foşti USR-işti şi foşti PLUS-işti şi că putem lucra împreună”.

Dacian Cioloş a afirmat că partidul a dovedit maturitate şi înţelepciunea de a duce la bun sfârşit un proces democratic „cu toate complicaţiile aferente şi dificultăţile”.
„Vom avea multe de făcut împreună, dar cred că e un pas important acest proces de fuziune de facto al USR şi PLUS pentru că rezultatul acesta arată că nu există aceste falii între foşti USR-işti şi foşti PLUS-işti şi că putem lucra împreună”, a transmis Cioloş.

„Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile prezidenţiale şi alături de asta câştigarea celorlalte alegeri, locale, parlamentare, ca să putem asigura fără alte compromisuri modernizarea pe care am promis-o încă de când am înfiinţat acest proiect”, susţine el.

Fostul co-preşedinte al USR PLUS Dan Barna afirmă că formaţiunea va rămâne, de luni, „acelaşi partid solid, solidar, vertical, care a adus în România reformă”. „Deşi avem acest rezultat care nu mă bucură în mod particular, continuu să spun şi să îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru faptul că USR PLUS a fost decizia corectă şi necesară”, a susţinut el.

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

FONDURI DISPONIBILE PENTRU SPITALE. COMISIE A CL PLOIEŞTI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI PENTRU CA BANII SĂ NU FIE RATAŢI

O comisie formată din şapte consilieri locali va monitoriza activitatea celor din Primăria Ploieşti pentru a se asigura că...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies