29 noiembrie 2021
No menu items!

17 posturi disponibile în Prahova pentru concursul de rezidențiat din 21 noiembrie

Cele mai vizualizate articole

A început perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de rezidențiat pe loc și post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 21 noiembrie 2021.

Conform datelor oferite de DSP Prahova dosarele se depun exclusiv prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, în perioada 15-26 octombrie, inclusiv data poștei, la adresa: Direcția de Sănătate Publică Prahova, municipiul Ploiești, str.Take Ionescu, nr. 13, cod postal 100022, judetul Prahova, Persoană de contact Preda Daniela.

Dosarul va cuprinde: cererea de înscriere; copia cărții de identitate/ buletin/pașaport; copie legalizată a diplomei de licență (cu mențiunea că absolvenții promoției 2021 pot prezenta copia legalizată a adeverinței privind promovarea examenului de licență); adeverință, în original,eliberată de unitatea unde lucrează sin care să reiasă specialitatea în care este confirmat și tipul contractului de muncă- numai pentru rezidenți și specialiști; Certificat medical, în original, privind starea de sănătate, eliberat de SPITALUL MUNICIPAL PLOIEȘTI, în care se precizează apt/inapt din punct de vedere medical pentru exercitarea activității pentru care candidează; copia actelor doveditoare privind schimbarea numelui față de numele înscris în diploma de licență- dacă este cazul;chitanța de plată a taxei de concurs.

Valoarea taxei de concurs este de 500 lei/participant.

În Prahova sunt disponibile, la concursul din 21 noiembrie 17 posturi. La nivelul întregii țări sunt disponibile 270 de posturi.

Mai jos aveți tabelul cu posturile scoase la concurs în Prahova:

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH