29 noiembrie 2021
No menu items!

PREŞEDINTELE CĂTRE NEVACCINAŢI: PÂNĂ CÂND VĂ CONVINGEŢI, E NEVOIE DE RESTRICŢII

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat în această seară că, de săptămâna viitoare, vor fi instituite mai multe restricţii pentru oprirea pandemiei, printre care masca obligatorie peste tot, acces pe timpul zilei la diverse activităţi doar cu certificatul verde şi circulaţia restricţionată pe timpul nopţii, cu excepţia celor vaccinaţi.

„Până când vă convingeţi să vă vaccinaţi, din păcate, este nevoie de restricţii, prin care putem să avem grijă de cei mai vulnerabili (..) Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot. Şi în interior şi în exterior şi la şcoală şi în târguri şi la cinematograf şi când vă plimbaţi pe stradă, este obligatoriu să aveţi mască. Este regretabil, dar trebuie să instituim restricţii care vor intra în vigoare de luni. Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, vineri, foarte concret, ce restricţii intră în vigoare. Asta după ce Comitetul Naţional şi experţii vor stabili cu toate detaliile aceste norme şi le vor transpune şi în limbaj juridic”, a declarat Iohannis.

„Vreau să dau câteva exemple, care nu sunt exhaustive. De exemplu, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi şi cei cu legitimaţie de serviciu, care au treabă legitimă de rezolvat. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis numai cu certificatul verde, iar cei nevaccinaţi din păcate vor avea o sumedenie de restricţii. Aceste lucruri se vor îmbunătăţi pe măsură ce lumea înţelege să se vaccineze şi vom scăpa de această pandemia”, a anuţat şeful statului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH