19 iulie 2024
No menu items!

ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU REABILITAREA CASEI COMPOZITORULUI PAUL CONSTANTINESCU

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat, azi, contractul de execuţie a lucrărilor pentru proiectul care vizează restaurarea, revitalizarea și punerea in valoare a casei compozitorului Paul Constantinescu aflată în Ploiești.

Lucrările sunt finanțate prin programul RO – Cultura (Antreprenoriat cultural, patrimoniu cultural și schimb cultural), parte integrantă a Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2014 – 2021. Acesta este implementat de Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu două organizații non-profit, una din România – ,,Remember Enescu” și una din Norvegia – ,,International Voice of Justice”.

Valoarea totală a proiectului este de 10.582.442,87 lei (inclusiv TVA), din care 7.797.098,66 lei este finanţare nerambursabilă, iar diferenţa este contribuția Județului Prahova.
Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă restaurarea și valorificarea casei memoriale a compozitorului prahovean, precum și promovarea creației muzicale a acestuia. Iniţiativa este binevenită, având în vedere că, în prezent, imobilul se află într-un stadiu avansat de degradare.

Durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni. Licitaţia pentru acest proiect a fost câştigată de Asocierea CONSTRUCŢII ERBASU S.A. (lider de asociere) – VIALIS ENGINEERING S.A. – EURAS S.R.L.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies