29 noiembrie 2021
No menu items!

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A PIETONALEI DINTRE CASA DE CULTURĂ ŞI WINMARKT PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Lucrările de modernizare a zonei pietonale cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor şi magazinul Winmarkt au fost demarate, fiind decopertată prima parte din acest perimetru, urmând ca lucrările să continue în funcţie de condiţiile meteorologice, anunţă Primăria Ploieşti.

Suprafaţa pe care se desfăşoară această investiţie este de 1.750 mp (inclusiv trepte şi atice), iar lucrările vor include următoarele etape: decopertarea pavajului existent, refacerea treptelor din beton – prin returnare, refacerea stratului de fundare, montat pavaj (inclusiv pe trepte şi atice) din elemente tip plăci din beton cu grosime de 6 cm. Durata de execuţie a lucrării de modernizare a pavajului din zona pietonală menţionată este de 60 zile, iar garanţia acesteia va fi de 3 ani.

Reamintim că, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a semnat, recent, contractul de lucrări „Reamenajare pavaj pietonal zona cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor şi magazin Winmarkt”.

Executant al acestei lucrări va fi S.C. ANDAUR CONSTRUCT S.R.L., urmând ca, în cadrul acestui contract, să se asigure lucrările de reamenajare a obiectivului amintit. Valoarea contractului derulat de municipalitatea ploieşteană este de 410.913,28 lei, fără T.V.A.

Modernizarea acestei esplanade pietonale va creşte gradul de acces şi mobilitate pentru locuitorii oraşului, în Centrul civic, oferind, totodată, şi un plus de confort la capitolul estetica urbană a Ploieştiului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH