19 iulie 2024
No menu items!

MARATON AL VACCINĂRII LA PLOIEŞTI, PE STADIONUL „ILIE OANĂ”. PROGRAM NON-STOP

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploieşti va organiza, în perioada 29-31 octombrie, un nou maraton de vaccinare anti-COVID-19, acţiune care se va desfăşura pe stadionul „Ilie Oană”.

Programul acestui eveniment „Maraton pentru viaţă” va fi non-stop, implicit pe timpul nopţii, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acţiunii vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer.

Municipalitatea reaminteşte ploieştenilor ca pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Acţiunea, organizată de municipalitate are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare şi creşterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies