29 noiembrie 2021
No menu items!

CURSĂ DE GALOP LA HIPODROMUL PLOIEŞTI DEDICATĂ CENTENARULUI NAŞTERII REGELUI MIHAI I

Cele mai vizualizate articole

Duminică, 24 octombrie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice, aL cărei principal eveniment este cursa de galop dotată cu „Marele Premiu Jockey Club, oferit cu ocazia centenarului naşterii Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României”!

Programată la ora 11.40, întrecerea are la start cinci cai pur sânge englez şi este organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român. Cursa va marca împlinirea a 100 de ani de la naşterea Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României, fostul suveran venind pe lume pe 25 octombrie 1921, la Sinaia.

Reuniunea debutează la ora 10.00, iar programul zilei mai cuprinde două curse de calificare pentru caii tineri de la Herghelia Cislău, precum şi curse demonstrative cu sulky.

Spectatorii vor putea fi prezenţi la eveniment în condiţiile impuse de reglementările legale în vigoare, care permit accesul:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei. Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH