29 noiembrie 2021
No menu items!

CÎMPEANU: SUNT ŞANSE CA DIN 8 NOIEMBRIE ŞCOALA SĂ ÎNCEAPĂ ONLINE

Cele mai vizualizate articole

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, spune că sunt şanse ca din 8 noiembrie, când elevii de la stat reiau cursurile după vacanţa impusă de două săptămâni, să se intre în şcoală online.

Afirmaţia a fost făcută într-o declaraţie pentru Hotnews.

„Da, există şanse, dar chiar şi aşa am salvat două săptămâni de prezenţă fizică. Îmi păstrez convingerea că şcoala online generează pierderi. Dar pentru că nu mai putem lungi vacanţa, trebuie să înceapă şcoala, vrem să înceapă cu prezenţă fizică, dar dacă numărul de infectări nu ne lasă, nu avem altă soluţie decât şcoala online”, a spus ministrul.

„Decizia finală o vom anunţa pe 5 noiembrie, pentru că nu are sens să modifici structura anului şcolar, să faci un anunţ că revii la şcoală pe 8 noiembrie şi să te trezeşti pe 8 noiembrie că situaţia epidemiologică nu permite. De asta am spus 5 noiembrie, vineri, şi de asta apare şi în decizia CNSU, dată la care sunt obligat să dau ordinul de ministru cu modificarea structurii. Pe 5 noiembrie vom avea date certe cu privire la numărul de infectări”, a precizat ministrul.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH