19 iulie 2024
No menu items!

APROAPE 800 DE PACIENŢI COVID SUNT INTERNAŢI ÎN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Aproape 800 de pacienţi COVID sunt internaţi în spitalele din Prahova, 26 dintre ei fiind la terapie intensivă unde, de foarte multe săptămâni, paturile sunt în permanenţă ocupate integral.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 56.115 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 464 persoane confirmate în ultimele 24 ore.

Dintre cei confirmaţi, 45.399 s-au vindecat, iar 2.190 au murit. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 23 decese (dintre care 18 persoane nevaccinate).

În prezent, sunt 8.526 de cazuri active. Incidenţa cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din judeţ, calculată la 1000 de locuitori, este de 11,92.

Testele recoltate şi înregistrate în platforma Coronaforms, în ultimele 24 de ore, sunt în număr de 1.925 din care 465 teste RT PCR şi 1.460 teste rapide.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies