28 aprilie 2024
No menu items!

ÎNCEPE MARATONUL VACCINĂRII LA PLOIEŞTI. PROGRAM NON-STOP PÂNĂ DUMINICĂ SEARĂ

Cele mai vizualizate articole

Maratonul vaccinării anti-COVID începe, azi, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti şi se desfăşoară sub motto-ul „Maratonul pentru viaţă”.
Astfel, cetăţenii care vor să se imunizeze împotriva COVID-19, în cadrul acestui eveniment, o pot face începând de astăzi, ora 14.00 şi până duminică, 31 octombrie 2021, ora 20.00, programul activităţii de vaccinare derulându-se non-stop.
Maratonul vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 va permite celor care doresc să se imunizeze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului.
În cadrul acţiunii „Maraton pentru Viaţă” sunt deschise 6 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer şi alte 4 fluxuri medicale destinate imunizării cu vaccinul Johnson & Johnson.

În incinta stadionului „Ilie Oană” vor fi bine delimitate zonele de acces pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer sau Johnson & Johnson, iar, în acest context, se recomandă cetăţenilor să fie atenţi când vor alege perimetrul de acces către fluxul de vaccinare dorit.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MEDICUL BOGDAN NICA ŞI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL PLOIEŞTIULUI: „VOM CÂŞTIGA PRIMĂRIA ŞI MAJORITATEA ÎN CL”

PNL a depus, azi, la Biroul Electoral Municipal lista de candidaţi pentru funcţia de primar al Ploieştiului şi pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies